Om oss

Per Larssons Bil Startades 1974 av Marianne & Per Larsson, 1980 flyttade verksamheten till Staffanstorp och 1985 byggdes lokalen där vi idag finns fortfarande.

47 år i branschen

Per Larsson var en stor bil- och motorentusiast som under många år samlade ihop en stor samling av veterantraktorer, stationära motorer, motorcyklar samt bilar. Han fick alltid 100% stöttning av sin fru Marianne som även hon var med på alla träffar och evenemang samt stod för en stor del av driften av bilverksamheten. Per & Marianne omkom i en trafikolycka sommaren 2010.

Rickard & Tony

Sonen Rickard Larsson fortsatte då verksamheten och driver den än idag tillsammans med vår väldigt engagerade säljare Tony Engström.

Rickard Larsson har sedan 12 års ålder alltid sysslat med något motorrelaterat och under de senaste 30 åren tävlat mer eller mindre aktivt i motorsporter som Roadracing, Dragracing, Biltrial samt Enduro mc.

Tony Engström har i många år varit konsult inom marknadsföring och försäljning med ansvar för främst Asien och Afrika för flera stora internationella företag. Han har också drivit egen verksamhet inom servicesektorn och är en del av Per Larssons Bil sedan 2012.

Vår målsättning sedan vi startade för snart 50 år sedan är att våra kunder ska få en genuin personlig kontakt där de känner sig trygga i sitt bilköp.

Ni är varmt välkomna att besöka oss

Ni är varmt välkommna att besöka oss. Ni hittar oss på Kranvägen 10, 245 34 Staffanstorp där vi funnits sedan 1985.

Bilar i lager

Sålda bilar

År i branschen